× nl Switch to Dutch en Switch to English

Partners

Friendship is essentially a partnership
- Aristotle

Groen

InterDC datacenters zijn groene datacenters, dat houdt in dat we groene stroom inkopen en gebruik maken van de buitenluchttemperatuur om de ruimte te kunnen koelen.

Partners

Op zoek naar een internetverbinding, telefonie-oplossing of andere clouddienst geleverd vanuit een van onze datacenters, bezoek dan de website van een van onze partners.

De volgende providers tonen hun commitment naar InterDC:


Adrequest

Het best presterende video advertentiesysteem voor publishers! Hoge omzet, kwalitatiteve campagnes, duidelijke statistieken en snelle uitbetaling.

Meer informatie: adrequest.com

Atricom

Goed werkende IT, daar zorgen wij persoonlijk voor. Samen met u kijken we welke ICT-oplossingen uw bedrijf écht verder helpen. Op basis hiervan wordt een plan gemaakt dat 100% is afgestemd op uw bedrijf. Wij denken met u mee en ondersteunen u, niet alleen tijdens het implementatieproces maar ook daarna. En steeds heeft u contact met uw eigen aanspreekpunt.

Meer informatie: www.atricom.nl


Connectium

Bij Connectium leveren we heldere ICT-oplossingen, zodat onze klanten kunnen bouwen aan zakelijk succes. Van systeembeheer en clouddiensten tot internetverbindingen en VoIP telefonie: je vindt bij Connectium alles onder één dak. Met meer dan 15 jaar ervaring in de ICT-branche is Connectium een betrouwbare partner voor al jouw ICT-oplossingen.

Meer informatie: www.connectium.nl

Daxis ICT

Wij ondersteunen ondernemers en scholen op het gebied van systeembeheer en denken mee in oplossingen. De automatisering helpt om een bedrijf goed te laten functioneren, alles moet werken zoals het hoort en daar zorgen wij graag voor!

Meer informatie: www.daxis-ict.nl


IceHosting

IceHosting is een managed hosting bedrijf, opgericht in 2004. Onze diensten variëren van webhosting en domeinregistratie tot complete managed virtuele cloud servers.

Meer informatie: www.icehosting.nl

Magdeveloper

Magdeveloper is een hosting en ontwikkel bedrijf speciaal gespecialiseerd in geoptimaliseerde Magento hosting en webdevelopment. Magdeveloper biedt een totaal oplossing voor de ontwikkeling van Magento van integratie trajecten, hosting en webdesign. In 2010 werd Magdeveloper genomineerd als meest innovatieve bedrijf top 200 van Nederland door Shell Livewire.

Meer informatie: www.magdeveloper.com


Mangelot Hosting

Mangelot Hosting is een hosting bedrijf, opgericht in 2004.
De diensten van Mangelot Hosting variëren van webhosting, domeinregistratie tot VPS diensten

Meer informatie: www.mangelot-hosting.nl

Minoto

Robuust videoplatform en CDN geoptimaliseerd voor uitgevers van hoge volumes video.

Meer informatie: minotovideo.nl


NovaSystems

NovaSystems biedt als professionele totaalleverancier een compleet ICT-pakket aan diensten en producten voor uw organisatie. Als proactieve dienstverlener weten wij u als klant te ontzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op úw core business. NovaSystems is dé specialist op het gebied van Cloud Computing, Virtualisatie en VoIP. Maar daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het ontwerpen, implementeren en beheren van traditionele netwerken.

Meer informatie: www.novasystems.nl

Nubix BV

Nubix is een onafhankelijk aanbieder van IT diensten, op locatie, in de cloud maar ook de middenweg hybride. Wij bieden de klant een specifieke centrale oplossing maar daarnaast ook kwaliteit, duurzaamheid, beschikbaarheid en functionaliteit.

Meer informatie: www.nubix.nl


Perrit

Perrit ondersteunt bedrijven met slimme cloud technologie. Onze focus ligt op het slim en geautomatiseerd uitvoeren van migraties, updates of releases. Uiteraard met de juiste moderne tools om kwaliteit en snelheid te kunnen garanderen, zowel op het Linux als het Windows platform.
Daarnaast biedt onze unieke benadering van Service Management de beste oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar uitgebreide IT ondersteuning, maar zelf niet de tijd of de kennis hebben, of niet de last willen van het aansturen van een support afdeling.

Meer informatie: www.perrit.nl

 

Ook partner worden? Neem contact met ons op.
Datacenter Enschede
 • InterDC Enschede Haven
 • Josinkstraat 30
 • 7547AB Enschede
 • Nederland
Datacenter Enschede
 • InterDC Enschede Marssteden
 • Marssteden 110
 • 7547TD Enschede
 • Nederland
Datacenter Hengelo
 • InterDC Hengelo
 • Sherwood Rangers 1
 • 7551KW Hengelo
 • Nederland
Datacenter Doetinchem
 • InterDC Doetinchem
 • Gildenbroederslaan 1
 • 7005BM Doetinchem
 • Nederland